Fullvisual

Over ons

Op een fantastische manier leggen wij van team Full Visual de wereld om ons heen vast. We creëren voor u een professionele videoproductie. Niet alleen filmen we vanuit de lucht, we leggen ook uw verhaal vanaf dichtbij op de grond vast. We zijn een jong innovatief bedrijf en we hebben de passie en skills om locaties en producten op een fantastische manier in beeld te brengen. Vanuit een uniek perspectief zweven we door vakantieparken, laten we huizen stralen en pakken nog vele andere uitdagingen aan die op ons pad komen. Wij creëren onder andere: 

  • Showroom video's
  • Promotiefilms voor bijvoorbeeld vakantieparken en resorts
  • Woningvideo's en nieuwbouwprojecten
  • Paarden videoproducties
  • Bedrijfsvideo's

Dit is maar een greep uit ons pakket. Heeft uw een andere videoproductie in gedachten vraag ons naar de mogelijkheden. Op onze voorbeeld pagina kunt u alvast een voorproefje nemen van projecten die we hebben bereid. Als u nog vragen heeft, beantwoorden we die graag via ons contactformulier of over de telefoon.

Wilt u uw project, locatie of product op een geweldige manier in de schijnwerpers zetten?  Aarzel dan niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan. 


Onze dronepiloten zijn volledige gecerticificeerd en in het bezit van een ROC-light.
Eveneens zijn onze drones geregistreerd, waardoor we commerciële vluchten voor u mogen maken.


Kleine tip: Weet u al op welke locatie u wilt filmen? Check of uw locatie buiten een rode no-fly zone ligt: https://kadata.kadaster.nl/dronekaart/ 

Als u het nog niet weet zullen wij het nadat het bekend is voor u checken.. Als de plek in een no-fly zone ligt, werken wij met onze hoogtestatief van 16 meter en leveren nog steeds fotografie en film van grote hoogte aan.